Δελτία Τύπου

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 08:21

Ενθουσίασε το πολυπληθές κοινό στην πόλη της Σάμου η ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα!

Ενθουσίασε το πολυπληθές κοινό στην πόλη της Σάμου η ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα! Με όπλο τη μοναδική φωνή της και με τη συνοδεία πέντε μουσικών, κατάφερε να μας χαρίσει μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη διαχρονικές μουσικές επιτυχίες του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

Ο Δήμος Σάμου την ευχαριστεί για τη συμμετοχή της στην καμπάνια "Στηρίζουμε Σάμο - Ερχόμαστε Σάμο", για την άψογη συνεργασία και την προσκαλεί να παραμείνει στο νησί μας για να γνωρίσει τις ιδιαίτερες ομορφιές του!

Ο χαιρετισμός του Δημάρχου κατά την έναρξη της συναυλίας:

"Φίλες και φίλοι,

Η αποψινή εκδήλωση είναι μια ενεργή και εναργής απάντηση στην δοκιμασία που υπέστη το νησί μας από τα αλλεπάλληλα προσφυγικά/μεταναστευτικά κύματα όλου του περασμένου χρόνου. Απαντούμε στο πλήγμα που δέχτηκε ο τουρισμός και η κοινωνία του νησιού μας με μια εκδήλωση που έχει τεθεί υπό την αιγίδα και την ευαισθησία του Προέδρου της Δημοκρατίας και επίτιμου δημότη Σάμου Προκόπη Παυλόπουλου -- με μια εκδήλωση που εντάσσεται στην προσπάθειά μας να αντιστρέψουμε το κλίμα και να θέσουμε τις βάσεις για το νέο τουριστικό και αναπτυξιακό μέλλον της Σάμου μας!

Στο πλαίσιο αυτό με ιδιαίτερη χαρά η πολύπαθη Σάμος υποδέχεται σήμερα τη Φωτεινή Δάρρα και μουσικούς συνεργάτες της, σε μια συναυλία που περιλαμβάνει τα ωραιότερα τραγούδια της. Η Φωτεινή Δάρρα, μούσα πολλών μεγάλων ελλήνων συνθετών, έχει χαράξει τη δική της... φωτεινή διαδρομή στο ελληνικό πεντάγραμμο, χαρίζοντάς μας αξέχαστες ερμηνείες. Θα την απολαύσουμε σήμερα σε μια συναυλία που θα μας ταξιδέψει πέρα από τα καθημερινά προβλήματα, μακριά από τις καθημερινές έγνοιες, στο μαγικό κόσμο της μουσικής και της φωνής της.

Την ευχαριστούμε που ανταποκρίθηκε τόσο αυθόρμητα στην πρόσκλησή μας, την ευχαριστούμε που βρίσκεται απόψε κοντά μας!

Φίλες και φίλοι,

πάντα υπάρχουν δύσκολες στιγμές- για κάθε άνθρωπο όπως και για κάθε τόπο. Αλλά οι δύσκολες στιγμές αργά ή γρήγορα ξεπερνιούνται, και οι καλύτερες μέρες έρχονται. Η Σάμος του τουρισμού, η Σάμος του πολιτισμού, η Σάμος της παράδοσης, διαθέτει δυναμική που εγγυάται ένα ισχυρό αναπτυξιακό μέλλον. Περάσαμε δύσκολα το 2015. Περνάμε δύσκολα το 2016. Είμαι βέβαιος ότι έχουμε μπροστά μας μέρες ανάκαμψης και αισιοδοξίας. Η Σάμος δεν θα καθηλωθεί, θα προχωρήσει με την προσπάθεια όλων μας."

Εκ του Δήμου Σάμου