Δελτία Τύπου

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 12:19

Επίσκεψη αποστολής από τον Δήμο Μπερνάλτα – Μεταπόντου της Ιταλίας με σκοπό την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με τον Δήμο Σάμου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
Γραφείο Δημάρχου
Tηλ:22733 50103
Δ/νση: Πλατεία Αγ. Σπυρίδωνα
Πληροφορίες:
FAX: 22730 24401
E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σάμος, 13-03-2019
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμος Σάμου υποδέχεται την Παρασκευή 15 Μαρτίου την αποστολή του Δήμου Μπερνάλτα –Μεταπόντου της Ιταλίας με σκοπό την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων.
Η αποστολή του Ιταλικού Δήμου επικεφαλής της οποίας θα είναι ο Δήμαρχος, θα παραμείνει στη Σάμου από τις 15 έως τις 18 Μαρτίου με στόχο την επισημοποίηση της συνεργασίας. Ο Δήμος Μπερνάλτα- Μεταπόντο είναι ο τόπος που φιλοξένησε μετά τον Κρότωνα τον φιλόσοφο και μαθηματικό Πυθαγόρα και έχει ιδιαίτερη πολιτιστική σύνδεση με το νησί της Σάμου.
Ο Δήμος Σάμου δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασύνδεση των Δήμων μεταξύ τους προωθεί την συνεργασία με σκοπό την προβολή του πολιτιστικού αποθέματος και της τουριστικής προοπτικής.
Η αποστολή του ιταλικού Δήμου θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την πολιτιστική, περιβαλλοντική και ιστορική κληρονομιά που τον καθιστά υψηλής αξίας τουριστικό προορισμό.