Δελτία Τύπου

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 09:12

2oς ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ GREISFWALD ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
Γραφείο Δημάρχου
Tηλ:22733 50103
Δ/νση: Πλατεία Αγ. Σπυρίδωνα
Πληροφορίες:
FAX: 22730 24401
E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σάμος, 18-03-2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου κύκλου του μαθηματικού διαγωνισμού ο Δήμος Σάμου διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον διαγωνισμό μεταξύ μαθητών από το Δήμο Σάμου και το Δήμο του Greifswald της Γερμανίας.
Οι μαθητές του γερμανικού Δήμου θα επισκεφθούν τη Σάμο από σήμερα 18 Μαρτίου έως την Παρασκευή 22 Μαρτίου όπου και θα φιλοξενηθούν από τους Σάμιους μαθητές που επιλέχθηκαν για την συμμετοχή τους στη διοργάνωση.
Στόχος του διαγωνισμού είναι νέοι με διαφορετικό πολιτισμό και κουλτούρα να έρθουν σε επαφή. Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει ξενάγηση στο νησί και επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους με σκοπό την εξοικείωση τους με την πλούσια πολιτιστική, περιβαλλοντική και ιστορική μας κληρονομιά.
Το δεύτερο στάδιο του μαθηματικού διαγωνισμού θα διεξαχθεί στο Greifswald όπου οι μαθητές της Σάμου θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να γνωρίσουν ένα καινούριο τόπο.