Δελτία Τύπου

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 12:13

Πρόσκληση παρουσίαση λειτουργίας της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας www.samosexplore.com

Παρουσίαση της Σάμου ως του απόλυτου ελληνικού προορισμού για εναλλακτικό τουρισμό

 

Εκδήλωση για την παρουσίαση της Σάμου ως του απόλυτου προορισμού εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα διοργανώνει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, την Τετάρτη 29 Ιουλίου και ώρα 13:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Ο.Τ. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας www.samosexplore.com, που φέρει και την έγκριση του Ε.Ο.Τ.
Στην παρουσίαση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού και της διοίκησης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος, ο Βουλευτής Σάμου κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σάμου κ. Βασίλειος Πανουράκης, ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης και ο πρ. Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, καθώς και δημοσιογράφοι του τουριστικού ρεπορτάζ.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με γευστικές δοκιμές από τοπικά προϊόντα του νησιού μας καθώς και παρασκευές κοκτέιλ από τα πολυβραβευμένα κρασιά της Ε.Ο.Σ.Σ.