Δελτία Τύπου

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 11:29

ΕΠΙΣΚΕΨΗ CEO - TOUR OPERATOR APOLLO

Το Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργο Στάντζο, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 27-07-2020 ο κος Leif Vase Larsen, CEO του Tour Operator APOLLO και μέλος του International Board της DER Touristik, συνοδευόμενος από τον τουριστικό πράκτορα κ. Δημήτρη Κασμιρλή γραμματέα του Συνδέσμου Τουριστικών και Ναυτικών Πρακτόρων Ν. Σάμου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού κ. Δέσποινα Κάιλα, o Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Διονυσίου και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.
Τη συζήτηση απασχόλησε η εξέλιξη της φετινής τουριστικής περιόδου και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό.
Ο κος Larsen ανέφερε ότι η Σάμος είναι ένας γνωστός τουριστικός προορισμός για τους Σκανδιναβούς, εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές διακοπών, διότι είναι ένα πολύ όμορφο νησί με πληθώρα δραστηριοτήτων, όμορφο φυσικό περιβάλλον, παράδοση, γαστρονομία, πολιτισμό και καλές τιμές.
Απαραίτητη προϋπόθεση, σύμφωνα με τον κο Larsen, είναι να υπάρξουν νέες τουριστικές υποδομές ή να ανακαινισθούν οι ήδη υπάρχουσες και να βελτιωθεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και να υπάρξουν νέες συνεργασίες.
Εν συνεχεία ενημερώθηκε για τις προωθητικές κινήσεις που γίνονται στο Δήμο για ενίσχυση και εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος του νησιού καθώς επίσης και για το νέο εργαλείο του Δήμου, τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.samosexplore.com, μέσω της οποίας παρουσιάζεται η Σάμος ως μια βιωματική εμπειρία, ως ο απόλυτος προορισμός εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα.