Δελτία Τύπου

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 17:42

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ

Στις δράσεις συμμετείχαν ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι Ανατολικής Σάμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, η Πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Πυθαγορείου, Σαμίων και Βαθέος, ο Ταξίαρχος της 79ΑΔΤΕ, ο Επικεφαλής Πυροσβεστικής στο νομό Σάμου και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου ο οποίος μίλησε στα παιδιά για θέματα πυρασφάλειας, εθελοντισμού και προστασίας του Περιβάλλοντος.
Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους και την ενεργό τους συμμετοχή. Για τη διοργάνωση και το συντονισμό συνέβαλαν οι κυρίες Χριστιάνα Σκάρου, Έφη Βουρούδη και Σούζυ Μανωλιάδη.
Επίσης θερμές ευχαριστίες στην κ. Αθανασία Λαγού και το blue roots samos Παντοπωλείο-Καφεκοπτείο για την προσφορά τους, στον κ. Γαρουφαλή Εμμανουήλ, γεωπόνο για τις χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες, στον κ. Χρήστο Κανελλόπουλο για την αφιλοκερδή προσφορά του στην επιγραφή του αγάλματος του Λιονταριού, σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ και φυσικά σε όλο τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν.
Οφείλουμε σε όλους, ένα τεράστιο «Ευχαριστώ» για τη θέληση και την αγάπη τους. Το χαμόγελο των παιδιών μας είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε.