Δελτία Τύπου

Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 18:20

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΗΜΟΤΗ κ. CAYARD

Επίτιμος δημότης του Δήμου Ανατολικής Σάμου ανακηρύχθηκε χθες, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ο κύριος Jean Pierre Cayard, πρόεδρος του Γαλλικού Οινικού Ομίλου COFEPP, σε μια σεμνή τελετή στον δημοτικό κήπο.
Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου να ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης του νησιού μας ο κύριος Cayard, μετά την εισήγηση του πρώην Αντιδημάρχου Δήμου Σαμίων και πρώην Προέδρου του ΕΟΣ Σάμου κ. Ιωάννη Βογιατζή και μετά από θετική παράσταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Σάμου. Αποτελεί μια πράξη ευχαριστίας για την προσφορά και το έργο του στο νησί μας μέσω της πολυετούς και ζώσας οινικής συνεργασίας με τη Σάμο.
Μια τελετή ιδιαίτερης σημασίας που τονώνει ακόμη περισσότερο τους δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης που ενώνουν τους δύο λαούς μας, την Ελλάδα και την Γαλλία με διαχρονική σχέση αγάπης για καλλιτεχνική δημιουργία και πολιτική έμπνευση.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΕΟΣΣ για τη συνεργασία, την κυρία Μαίρη Μουζάκη για την πολύτιμη βοήθειά της στη μετάφραση και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.