ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ

ofeiles

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, με δεδομένη την ύπαρξη μεγάλου ύψους οφειλών, οι οποίες δεν έχουν ρυθμιστεί ή τακτοποιηθεί, και σε μια προσπάθεια επικοινωνίας με τους δημότες ώστε να υπάρξει άμεση και χωρίς επιπτώσεις τακτοποίησή τους, απευθύνει ανοιχτή επιστολή προς τις δημότισσες και δημότες για το ζήτημα.

Αγαπητή Δημότισσα/Αγαπητέ Δημότη,

Είναι ήδη γνωστό ότι ο Δήμος Ανατολικής Σάμου αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από την μη είσπραξη οφειλών. Με την επιστολή αυτή απευθυνόμαστε σε εσάς που έχετε οφειλές παρελθόντων ετών προς τον Δήμο.

Είναι ειλημμένη απόφαση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει άμεσα σε συντονισμένες προσπάθειες είσπραξης των οφειλομένων δημοτικών τελών. Σε περίπτωση που οι προσπάθειές μας δεν έχουν αποτέλεσμα, θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε μέτρα αναγκαστικής είσπραξης των οφειλομένων ποσών. Στα πλαίσια αυτά θα ληφθούν και τα προβλεπόμενα από τους σχετικούς κανονισμούς μέτρα που αφορούν την χρήση νερού σε όσους δεν ρυθμίσουν τις οφειλές τους και δη σε αυτούς που επί σειρά ετών δεν ανταποκρίνονται.

Προκειμένου να αποφευχθεί η λήψη των παραπάνω μέτρων παρακαλούμε να προσέλθετε έως τις 30 Απριλίου στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου  να εξοφλήσετε ή ρυθμίσετε (όπου είναι επιτρεπτό) τις οφειλές προηγούμενων ετών. Στόχος μας είναι να αποφευχθούν αντιδικίες με τους πολίτες και να διασφαλίσουμε την επίλυση του προβλήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προηγούμενο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ GREISFWALD

Χρήσιμα Links

Σάμος

Το Νησί του Πυθαγόρα

© 2023. All Rights Reserved

Δήμος Ανατολικής Σάμου

Δήμος Ανατολικής Σάμου

I will be back soon

Δήμος Ανατολικής Σάμου
Γεια σας👋
Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;
This site is registered on wpml.org as a development site.