ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ:1.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΦΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 5-7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

samos

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ:1.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΦΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 5-7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η φετινή τουριστική περίοδος ξεκίνησε για το νησί μας με πολύ θετικούς οιωνούς. Την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Απριλίου, τέσσερα (4) καταμαράν προσέγγισαν το λιμάνι της Σάμου, μεταφέροντας 560 επισκέπτες από την Τουρκία. Την Κυριακή 7 Απριλίου επίσης προσέγγισαν τρία (3) καταμαράν με 350 περίπου επισκέπτες.

Παρά το γεγονός ότι οι εργασίες στο λιμάνι της Σάμου δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οι λιμενικές εγκαταστάσεις και η κτιριακή υποδομή υποστήριξαν αξιοπρεπώς το προσωπικό του λιμενικού, του διαβατηριακού και τελωνειακού ελέγχου, ελαχιστοποιώντας το χρόνο αναμονής των επισκεπτών μας. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στο διαβατηριακό οικίσκο αυξήθηκαν οι θέσεις σε επτά (7), ενώ ολοκληρώθηκε η κατασκευή σκιάστρου με χωρητικότητα για 160 άτομα.

Θα παραμείνουμε σε διαρκή εγρήγορση, έτοιμοι να διορθώσουμε άμεσα οποιαδήποτε λάθη, παραλείψεις ή αστοχίες, προκειμένου να ανεβάσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας στο μέγιστο δυνατό. Είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε, καθώς το χρωστάμε στον πολύπαθο τόπο μας και σε αυτό πρέπει να συμβάλλουμε όλοι μας.

Ευελπιστούμε σε μια ακόμα καλύτερη συνέχεια

Εκ του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου

Προηγούμενο Η ΣΑΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2024

Χρήσιμα Links

Σάμος

Το Νησί του Πυθαγόρα

© 2023. All Rights Reserved

Δήμος Ανατολικής Σάμου

Δήμος Ανατολικής Σάμου

I will be back soon

Δήμος Ανατολικής Σάμου
Γεια σας👋
Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;
This site is registered on wpml.org as a development site.