ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

ekd kapi

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

Ένα πρωινό γεμάτο… υγεία με το ΚΑΠΗ και τους  μαθητές

του 2ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου Σάμου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, που γιορτάζεται στις 7 Απριλίου, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, μέλος του Ελληνικού Δικτύου Υγειών Πόλεων του Π.Ο.Υ., σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας, το ΚΑΠΗ και το 2ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Σάμου, πραγματοποίησε σήμερα 10 Απριλίου 2024 δράση στον Δημοτικό Κήπο με θέμα:

«Η υγεία μου, δικαίωμά μου»

Στην εκδήλωση, στην οποία ήταν και ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου,  τα παιδιά του νηπιαγωγείου έστυψαν φυσικό χυμό πορτοκαλιού και τον πρόσφεραν στα μέλη του ΚΑΠΗ, και όλοι μαζί απόλαυσαν ένα υγιεινό πρωινό που τους έδωσε ενέργεια για να χωριστούν σε ομάδες και να παίξουν παραδοσιακά παιχνίδια. Στη συνέχεια τα παιδιά μέτρησαν την πίεση και το οξυγόνο σε μέλη του ΚΑΠΗ με την επίβλεψη της γιατρού και Εντεταλμένης Συμβούλου κ. Μαρίας Βακιντή. Στο τέλος τα παιδιά δημιούργησαν 7 ομαδικές ζωγραφιές, αποτυπώνοντας τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους από την ημέρα αυτή, τις οποίες χάρισαν στις γιαγιάδες και στους παππούδες για να ομορφύνουν το χώρο του ΚΑΠΗ!

Παππούδες, γιαγιάδες και μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου μέσα από το παιχνίδι και την άσκηση προέβαλαν το μήνυμα της ημέρας ότι η υγεία είναι δικαίωμα και δεν γνωρίζει ηλικία!

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία, τα παιδιά και τις νηπιαγωγούς του 2ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου Σάμου και ιδιαίτερα την Προϊσταμένη κ. Στέλλα Παπανικολάου, τα μέλη του ΚΑΠΗ που συμμετείχαν στη δράση, την Δημοτική Κοινότητα Μύλων για την προσφορά των πορτοκαλιών, τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Κυριαζή για την δωρεά υγιεινών σνακ και νερών, τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Βογιατζή, τον εντεταλμένο σύμβουλο κ. Γιάννη Αρχοντούλη και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της δράσης.

ekd kapi
ekd kapi
Προηγούμενο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΓΑΤΩΝ

Χρήσιμα Links

Σάμος

Το Νησί του Πυθαγόρα

© 2023. All Rights Reserved

Δήμος Ανατολικής Σάμου

Δήμος Ανατολικής Σάμου

I will be back soon

Δήμος Ανατολικής Σάμου
Γεια σας👋
Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;
This site is registered on wpml.org as a development site.